Alle samlingerKom i gang 👋
Hvordan legge inn bedriftsinformasjon i internkontrollen 💼
Oppdatert over en uke siden

💼 I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du legger inn bedriftsinformasjon i henhold til internkontrollforskriften. I samsvar med forskriftens krav er det viktig å oppgi nødvendig bedriftsinformasjon, inkludert organisasjonsnummer, juridisk navn og adresse i din internkontroll.

Vi guider deg gjennom trinnene for å legge inn denne informasjonen på en måte som sikrer at den vises korrekt på Hjem knappen i menyen, samt i sammendraget av din internkontroll når du trykker på tilsyns-knappen.

• Trykk på Hovedmenyen oppe i høyre hjørne

• Velg Stedsinnstillinger

• Velg den lokasjonen du skal legge inn bedriftsinformasjon om

• Fyll ut feltene i Generelt

• Husk å trykk Lagre