Oversikt over ansatte
Oppdatert over en uke siden

Runwell gir deg full oversikt over alle ansatte med nøkkelroller og stillinger. Bare trykk på ansattoversikt i menyen.

Nederst vil du også se medlemmer som ikke har akseptert invitasjonen din. Trykk på navnene deres og du kan sende dem invitasjonslenken på nytt

Ansatte som har akseptert invitasjonen din: trykk på navnene deres og trykk deretter "Se hele profilen". Her kan du redigere deres tilgangsnivå, stillingstittel, sjekke status på opplæring og lignende. Husk: Du kan ikke endre deres e-postadresse fordi dette er deres brukernavn ved pålogging.