Leverandører
Oppdatert over en uke siden
  • I modulen "leverandører" kan du finne en oversikt over dine tjenesteleverandører.

• Bruk knappen oppe til høyre "Legg til leverandør" for å legge til en ny leverandør.

• Trykk på en leverandør og du vil få en oversikt over kontaktinformasjon. Hvis du trykker på knappen "Vis full profil" kan du få full tilgang til leverandørkortet. Her kan du laste opp serviceavtaler og rapporter for å ha full kontroll over all dokumentasjonen som myndighetene kan be om.

• Legg til din avtale

• Legg til rapporter som du mottar fra leverandører etter at de har fullført en service/inspeksjon for å dokumentere hva som er blitt gjort.

• Husk å legge inn utløpsdato for både avtaler og rapporter for å sikre at du får en påminnelse om fornyelse.