Datablad
Oppdatert over en uke siden
  • Du finner datablad ved å trykke på HMS knappen i menyen, og deretter velge Datablad

• I denne modulen kan du laste opp relevant dokumentasjon som du ønsker å ha i systemet, men som ikke passer inn i noen av de andre modulene. Dette kan for eksempel være en stoffkartotek eller en brukerveiledning for Foodora, Volt, en maskin, osv.

• Du kan trykke på "Legg til" -knappen, og deretter kan du enten laste opp en PDF-fil eller linke til en annen nettside.