Alle samlingerHjelpeartikler 🚀HMS 🦺
Hvordan legge inn nøkkeldokumenter? 📄

📄

Hei og velkommen til Nøkkeldokumenter – din løsning for å organisere og effektivisere dokumentasjonen din! Er du lei av å håndtere permer fulle av mystiske dokumenter, usikker på hva de egentlig betyr, eller redd for å kaste dem i tilfelle tilsynet skulle etterspørre dem? Fortvil ikke lenger! Med Runwell kan du ta full kontroll over dokumentasjonen din. Her har du muligheten til å lagre alt fra nødvendige dokumenter tilsynet etterspør, til viktige manualer og instrukser.

Dropp permene og opplev bedre oversikt og organisering. I Runwell kan du til og med sette utløpsdato på dokumentene dine, og systemet vil varsle deg når det er tid for fornyelse. Vi gir deg også muligheten til å aktivere lesebekreftelse, slik at du kan dokumentere at ansatte har lest de aktuelle dokumentene du har lastet opp. Med Runwell får du ikke bare orden i kaoset, men også verktøyene du trenger for å håndtere dokumentasjonen din på en mer strukturert og effektiv måte. Velkommen til en enklere og mer organisert dokumenthverdag med Runwell!

• Gå til HMS i menyen, og velg deretter Nøkkeldokumenter

• Last opp viktige dokumenter. Mangler du en opplastingsmappe? Trykk Legg til dokument oppe i høyre hjørne