Alle samlingerHjelpeartikler 🚀Ansattoversikt 👥
Hvordan legge til nøkkelroller?🏅
Oppdatert over en uke siden

🏅Nøkkelroller utgjør ryggraden i enhver organisasjon, fra tillitsvalgte til verneombud og avdelingsledere. I Runwell knyttes kurs, oppgaver, prosedyrer og avvik direkte til disse rollene. Det sikrer at hver person har tilgang til nødvendig opplæring og klart definerte ansvarsområder.

Runwell varsler også når det er på tide å bytte ut en nøkkelrolle, og ved å knytte oppgaver og avvik til en rolle i stedet for en person, sikrer systemet en smidig overgang ved utskifting av personell. Denne tilnærmingen gir kontinuitet og effektivitet, som er avgjørende elementer for en velfungerende organisasjon.

Hvordan tildele en nøkkelrolle til en ansatt:

• Gå til Ansattoversikt i menyen, velg deretter Nøkkelroller

• Tildel ansatt nøkkelrolle

• Husk: Ansatte må logge inn og registrere seg for første gang før du kan tildele dem nøkkelroller

Hvordan opprette en nøkkelrolle:

• Gå til Ansattoversikt i menyen, velg deretter Nøkkelroller

• Trykk på Legg til nøkkelrolle

• Dersom du ønsker å redige en nøkkelrolle, så trykker du på de tre prikkene til høyre for rollen.