Endre språk i Runwell
Oppdatert over en uke siden

Vi er glade for å kunne tilby Runwell på flere språk slik at våre kunder får en best mulig opplevelse. Du kan bruke Runwell på følgende språk: engelsk, norsk, svensk, dansk, finsk og polsk. Dette gjør det enklere for deg å bruke plattformen på ditt foretrukne språk, uansett hvor du er i verden.

🇳🇴 🇩🇰 🇸🇪 🇫🇮 🇵🇱

Hvordan velge ditt ønskede språk:

Følg disse enkle trinnene for å endre språket ditt på Runwell:

1. Logg inn på Runwell-kontoen din.

Sikre deg at du er logget inn på kontoen din før du går videre.

2. Gå til "Profilinnstillinger".

Klikk på profilbildet ditt oppe i høyre hjørne av skjermen, velg så profilinnstillinger.

3. Velg ønsket språk.

Nå vil du se en seksjon som lar deg velge ønsket språk. Klikk på rullegardinmenyen og velg språket du foretrekker fra listen over tilgjengelige alternativer.

4. Lagre endringene.

Husk å lagre endringene ved å klikke på "Lagre" -knappen.

5. Nyt Runwell på ditt valgte språk!

Etter at du har lagret endringene, vil Runwell vises på ditt foretrukne språk. Nyt en mer tilpasset og brukervennlig opplevelse.