Alle samlingerHjelpeartikler 🚀Oppgaver ✅
Hvordan fungerer Mine oppgaver ✅
Oppdatert over en uke siden

✅ Visste du at vi i Runwell har gjort deg en tjeneste og samlet alle oppgavene dine, på tvers av lokasjoner, på Mine Oppgaver inne på Din profil?

Jobber du flere steder, eller har flere roller på din arbeidsplass? Det er viktig for oss i Runwell at arbeidsoppgavene skal være tydelige og enkle å finne, derfor at har samlet alle arbeidsoppgavene som du er ansvarlig for å utføre uavhengig av rolle eller lokasjon på en og samme plass i Runwell. 💃

Mine oppgaver:

• Trykk på Mine oppgaver i menyen øverst på skjermen