Alle samlingerHjelpeartikler 🚀HMS 🦺
Hvordan bruke prosedyrene i Runwell?
Oppdatert over en uke siden

Du finner prosedyrene i HMS-modulen. Du kan velge å bruke prosedyremalene som vi tilbyr, eller lage dine egne.

• Du kan enkelt legge til en ny prosedyre ved å trykke på Legg til prosedyre på høyre side. Velg mellom våre ferdiglagde prosedyrer eller lag din egen.

• Ved å klikke på en prosedyre får du en forhåndsvisning. Trykk på Vis hele prosedyre nederst for å se hele prosedyren.

• I den horisontale menyen kan du se hvilke moduler en prosedyre består av. Husk å gå gjennom alle modulene og kontroller at ansatte er tildelt kurs, og at obligatorisk dokumentasjon er lastet opp.

• I Oppgaver fanen i prosedyren kan du opprette, redigere og aktivere/deaktivere tilknyttede oppgaver.

Moduler i en prosedyre:

Kurs og dokumentasjon

• Den første modulen du vil se når du trykker på en prosedyre er Kurs og dokumentasjon

• Her kan du trykke på Legg til knappene og legge til relevante kurs og dokumentasjon.

• Husk å aktivere det relevante kurset/dokumentet ved å bruke aktiverings-bryteren.

• Trykk på de tre prikkene på høyre side av et kurs/dokument og trykk på Rediger. Nå kan du velge om det skal være obligatorisk og hvem du vil tildele det til.

Nøkkeldokument:

• Vi går ut i fra at du allerede har lagt inn nøkkelroller i Nøkkelroller modulen, og går videre til Nøkkeldokument modulen i den horisontale menyen

• På samme måte som forrige modul kan du legge til og aktivere dokumenter.

Oppgaver:

• I Oppgaver modulen i prosedyren kan du opprette, redigere og aktivere/deaktivere tilknyttede oppgaver.

• Du kan naturligvis opprette oppgaver direkte i Oppgaver modulen på menyen oppe i høyre hjørne. Forskjellen er at hvis du oppretter dem her, vil oppgavene/rutinene være knyttet til den relevante prosedyren. Dette betyr at det er enkelt å dokumentere oppgavene/rutinene for tilsynsmyndighet. Dine ansatte vil utføre oppgaven som vanlig.

• Du kan også koble allerede eksisterende oppgaver til en prosedyre ved å trykke på de tre prikkene på høyre side av en oppgave (i Oppgaver modulen), trykke på Rediger, trykke på Avansert, og koble oppgaven til den ønskede prosedyren.

• Hvis du ønsker å se tidligere besvarelser, trykker du på oppgaven og deretter Se tidligere svar. Du vil nå få en logg over tidligere besvarelser.

Lover & Regler:

• I Lover & Regler modulen kan du legge til lover og regler du savner.

• Husk: Runwell lenker direkte til nasjonale lover og forskrifter, men det er også lokale forskrifter som varierer. Derfor må du selv laste opp eller lenke til lokale forskrifter.