Alle samlingerHjelpeartikler 🚀Kurs og dokumentasjon 📚
Hvordan laste opp personlig dokumentasjon

Beskriver hvordan man laster opp personlig dokumentasjon som kursbevis og lignende

Petter Viksund avatar
Skrevet av Petter Viksund
Oppdatert over en uke siden

Gå til modulen Opplæring i menyen, og velg deretter Dokumentasjon i den horisontale menyen øverst. Nå vil du se en oversikt over alle personlige dokumenter til de ansatte.

• I listen kan du se statusen for hver dokument. Du kan legge til dokumentasjon på vegne av en ansatt ved å trykke på det relevante dokumentet, deretter trykke på de tre prikkene til høyre for den ansatte og velge Legg til dokumentasjon.

• For å bestemme hvilke jobb titler som skal laste opp dokumentasjon, har du 2 alternativer:

• Se Arbeidstitler hvis du ønsker å endre obligatorisk dokumentasjon for en bestemt stillingstittel.

• Gå til relevant prosedyre og tilordne dokumentet til relevant stillingstittel.