Oppgaver
Oppdatert over en uke siden

Oppgaver i Runwell representerer et kraftfullt verktøy designet for ledere som ønsker å strukturere arbeidshverdagen og effektivt følge opp sine ansatte. Denne funksjonen gir deg muligheten til å implementere og administrere rutiner, brannvernrunder, temperaturavlesinger og andre kritiske oppgaver som er avgjørende for organisasjonens drift.

Med evnen til å overvåke ansattes fremgang i sanntid, skaper Oppgaver et transparent arbeidsmiljø der alle er informert om sine ansvarsområder og tidsfrister. Den forenkler oppfølgingsprosessen betydelig, samtidig som alle svar loggføres for å muliggjøre dokumentasjon overfor tilsyn. Opplev en mer strømlinjeformet og effektiv arbeidsdag med Runwell Oppgaver."

• Gå til Oppgaver i menyen

• Her har du en oversikt over alle oppgaver, både de som er utført og de som ikke er utført, samt hvilke oppgaver som gjenstår å gjøre.

• Bruk den horisontale menyen øverst for å filtrere oppgavene etter stillingstitler.

• Trykk på Legg til ny oppgave og bestem hvilken oppgavetype det er, for eksempel en gruppeoppgave (rutiner) der du kan opprette flere underoppgaver, eller du kan opprette en nummeroppgave der du kan rapportere temperaturmålinger.

• Bestem hvilken personalgruppe som skal utføre oppgaven, og velg når den skal utføres. Er det en rutineoppgave? Sett frekvens og tidspunkt for når den skal utføres.

Legg til ansvarlig for oppfølging eller knytt oppgaven til en prosedyre:

Dersom du trykker på Avansert knappen så kan man man legge til ansvarlig for oppfølging ved å trykke på rullegardinmenyen under Send notater og ugyldige verdier til. Personen man legger til vi få varslinger dersom svaret ikke samsvarer med alternativet du satt som riktig når du opprettet oppgaven.

Hvis du har opprettet en oppgave/rutine, for eksempel brannvernrunde, må du koble oppgaven til riktig prosedyre for å dokumentere rutinen for myndighetene i tilsynsknappen. Husk at du må gjøre dette i hver underoppgave hvis du ønsker å opprette en gruppeoppgave. Dette gjøres mens du oppretter en oppgave. Trykk på Avansert og velg hvilken prosedyre du vil koble oppgaven til.

Redigere en oppgave:

Trykk på de 3 prikkene til høyre for oppgaven og velg rediger.

Rapporter avvik direkte i en oppgave:

Dersom du oppdager feil eller mangler når du besvarer oppgaver, kan man rapportere et avvik direkte i oppgaven. Dette gjøres enkelt ved å benytte rapportere som tilbakemelding knappen når du har besvart en oppgave. Din leder vi da få avviket tilsendt.