Alle samlingerVeiledere 💜
Hvordan koble sammen forskjellige elementer i Runwell
Oppdatert over en uke siden

Det kan være vanskelig å forstå hvordan alt er koblet sammen i Runwell til å begynne med. I denne veiledningen vil vi forklare hvordan alt henger sammen, og hva som er beste praksis.

Runwell er bygget opp som et hierarki, der Tilsynsknappen er på toppen. Trikset er å koble relevante prosedyrer til relevant myndighet. Trykk på knappen for å se hvordan du kobler prosedyrer til Tilsynsknappen:

Runwell er bygget opp rundt prosedyrer. Du kan tenke på prosedyrer som forskjellige knagger. På samme måte som du henger alle vinterjakkene dine på en knagg, samler du all relevant informasjon om for eksempel HMS i HMS-prosedyren, all informasjon relatert til alkohol i Alkohol-prosedyren, osv. Det er ekstremt viktig at prosedyrene dine er oppdatert for å unngå feil ved neste inspeksjon. Vi anbefaler at du går gjennom prosedyrene dine for å forsikre deg om at alt er korrekt. Trykk på knappen for å se vår prosedyreguide:

Håper dette var nyttig! Trenger du hjelp til å sette opp/redigere prosedyrene dine? Ta kontakt med vår kundeservice på chat, så vil vi veilede deg videre :-)