Alle samlingerHjelpeartikler 🚀Innstillinger ⚙️
Bytte mellom forskjellige tilgangsnivå
Oppdatert over en uke siden
  • Husk at Runwell har 4 forskjellige typer pålogging og visninger.

• Workplace owner: Full tilgang til alle steder. Det samme som admin-visning, men du kan også endre organisasjon og fakturering.

• Admin visning: Som administrator har du tilgang til å redigere all informasjon om stedet ditt. Husk at du redigerer informasjonen på vegne av stedet. Hvis du ønsker å gjennomføre en kurs eller laste opp et diplom i ditt eget navn, trykker du på kurshatten øverst i menyen. Under ser du hvordan du tildeler noen en administratortilgang.

• Personlig profil: Alle dine ansatte kan få tilgang til din lokasjon via sin egen konto på datamaskin, nettbrett og telefon. Ansatte kan laste opp personlig dokumentasjon, redigere kontaktinformasjon, ta kurs, fullføre oppgaver, sende tilbakemeldinger og se alt de trenger å vite. Alle dine ansatte har alt de trenger, rett i lommen.

Display visning:

Offentlig visning gir alle ansatte tilgang til all informasjon, men de kan ikke redigere. Dette er perfekt for en nettbrett som befinner seg i baren, kjøkkenet osv. Her kan de ansatte finne inspeksjonsknappen eller utføre oppgaver.

• Gå til https://runwell.app og trykk "Logg inn". Under "logg inn" knappen finner du "Logg inn på Display visning" knappen.

• For å få koden du blir bedt om, gå til din personlige profil, gå til Hovedmeny og velg "Lås opp display"