Leverandører
Oppdatert over en uke siden
  • I denne modulen kan du finne en oversikt over dine Leverandører.

• Bruk knappen oppe til høyre Legg til leverandør for å legge til en ny leverandør.

• Trykk på en leverandør og du vil få en oversikt over all info du har lagt inn. Hvis du trykker på knappen Vis full profil kan du få tilgang til leverandøren. Her kan du laste opp serviceavtale og rapporter for å ha full kontroll over all dokumentasjonen som myndighetene kan be om.

• Legg til din service avtale

• Legg til rapporter som du mottar fra leverandører etter at de har fullført en service/inspeksjon for å dokumentere hva som er blitt gjort.

• Husk å legge inn utløpsdato for både avtaler og rapporter for å sikre at du får en advarsel før fornyelse.