Chat 💬
Oppdatert over en uke siden

💬 Runwell er din Alt-i-ett driftsløsning

Å holde styr på arbeidsrelaterte oppgaver har aldri vært enklere! Runwell samler alle arbeidsrelaterte behov på ett sted, kan du nå effektivt kommunisere, sjekke vaktlister og fordele arbeidsoppgaver uten å bytte mellom ulike plattformer. Er du lei av å sjonglere mellom meldinger på Messenger, SMS, Snapchat eller andre kanaler? Nå kan du samle alt på én og samme plass – velkommen til fremtiden av arbeidsorganisasjon!

Trykk på chat symbolet i menyen og kom i gang med dine første chatter i dag! I Runwell's chat funksjon kan man opprette egne grupper og invitere inn ansatte.

Det finnes massevis av smart funksjonalitet i vår Chat funksjon. Trykk på de tre prikkene oppe i høyre hjørne, og tilpass chatten etter dine ønsker.

La oss i Runwell holde chatten din oppdatert, huk av for automatisk oppdatering av medlemmer slik at ansatte både inviteres inn og fjernes fra chatten basert på stillingstitler.

Det er også verd å få med seg at du også kan bestemme hvem som får lov å publisere noe i chatten. Huk av for at bare Chat Admins får lov å publisere, og velg hvem som skal være admins.

Håper vår Chat kan bidra til å gjøre din arbeidshverdag enklere 💪