Hvordan bruke kalenderen?

📆

Som du sikkert har lagt merke til, gir modulen Arrangementer deg muligheten til å opprette og administrere dine egne arrangementer. Dette er en fantastisk måte å kommunisere med dine ansatte på, uavhengig av om de er kontormedarbeidere som mestrer Outlook-kalenderen, eller om de er unge ansatte som ikke benytter av e-post. Arrangementer opprettet i Runwell kan enkelt legges til direkte i den private kalenderen, enten det er i Outlook eller på telefonen.

Kalenderfunksjonaliteten kan betraktes som en kombinasjon av den tradisjonelle e-postkalenderen for å planlegge møter og et Facebook arrangement. Inviter dine ansatte, og la dem svare på om de kommer eller ikke. Lag en agenda, et sammendrag, eller tildel oppgaver direkte i arrangementet. Du kan også chatte direkte med deltakerne i arrangementet.

Kalenderen kan brukes til alt fra daglig drift og planlegging av arrangement, til å systematisere HMS-arbeidet. Tanken bak Runwells kalender er å gi deg muligheten til å dokumentere arbeidet ditt. Noen eksempler kan være:

🦺 HMS:

Opprett en separat kalender for alt som angår HMS. Kalenderen vil da fungere som en HMS-plan der du har dokumentert alle HMS-møter og all HMS-arbeid du har utført gjennom året. På denne måten jobber du systematisk med HMS.

🎤 Eventer/Catering:

Opprett en separat kalender for arrangementer og catering. Inviter de ansatte som skal jobbe på arrangementet, tildel oppgaver til de ansatte og lagre ekstern dokumentasjon, for eksempel en midlertidig skjenkebevilling du har fått for arrangementet. På denne måten har du all informasjon om arrangementet samlet på ett sted.

💃 Personalfester:

Du kan opprette en separat kalender for personalmøter der du publiserer arrangementer og inviterer de ansatte.

🗃 Hvordan kan du sette opp kalenderkategorier?

Gå til innstillinger for å opprette kategoriene du ønsker. Dette gjøres ved å trykke:

Hovedmeny ➡️ Organisasjonsinnstillinger ➡️ Kategori

🚀 Hvordan lage et event?

Klikk på Arrangement i menyen. Velg datoen for arrangementet og trykk på Legg til arrangement til høyre i øvre hjørne. Fyll deretter inn informasjon om arrangementet.

👥 Hvordan invitere inn ansatte?

Når du har opprettet ett arrangement, så trykker du inn på det for å se detaljer. Her får du en oversikt over hvem som kommer, foreløpig er det kun deg. Trykk på deg selv under Skal og inviter inn ansatte. Merk! At du, etter at du har invitert ansatte inn, kan trykk på dem og sette dem på Skal. Du kan også gjøre deltakere til Vert slik at de også kan redigere.

✍️ Hvordan redigere og/eller opprette en oppsummering for arrangementet ditt?

Velg arrangementet du ønsker å endre, og trykk på Tiltak i den horisontale menyen. Deretter kan du laste opp dokumentasjon, skrive rapporter og tildele oppgaver til deltakerne.

🦺 Hvorfor vises kalenderen også på HMS-planen i HMS-modulen?

Dette skjer fordi du er forpliktet til å utarbeide en årlig HMS-rapport. Dette gjøres på vanlig måte ved å opprette arrangementer i Oppgaver & Arrangement. I HMS-modulen kan du bare se, men ikke redigere.

På HMS-planen i HMS-modulen har vi samlet alt som hører til HMS for dokumentasjonsformål. Hvis Arbeidstilsynet kommer for tilsyn, er all informasjon samlet der.