Alle samlingerHjelpeartikler 🚀Tilbakemelding 📣
Hvordan bruke Tilbakemeldinger modulen
Oppdatert over en uke siden

Tilbakemeldinger er et svært kraftig verktøy som blir høyt verdsatt blant våre kunder. Vi ser faktisk at dette er den funksjonen som blir mest brukt ved siden av Oppgaver.

Vi anbealer deg å oppmuntre dine ansatte til å gi tilbakemeldinger (Avvik). Dette gjøres enkelt ved å trykke på + symbolet oppe i høyre hjørne, så Gi tilbakemelding. Sørg for at alle ansatte rapporterer inn feil og mangler, slik at du får en god oversikt over hva som er i ustand. Du kan enkelt endre status på en tilbakemelding, slik at det er lett å følge med på prosessen.

Husk at hvis ansatte vet hvordan de bruker denne funksjonaliteten så vet de også hva de må gjøre den gangen uhellet er ute.

Håndter en tilbakemelding ved å trykke på Tilbakemeldinger i menyen. Du kan deretter chatte med personen som sendte den inn, eller gjøre den om til en oppgave og delegere til ansvarlig (Se under). Når oppgaven er utført kan du endre status til Håndtert.

Behandlede tilbakemeldinger vil bli arkivert. Du kan finne dem igjen ved å trykke på Arkiv knappen oppe til høyre.

🚨 Husk at du også kan gjøre en Tilbakemelding om til en oppgave. Dette er en ny og banebrytende funksjonalitet som gjør at ansatte kan melde fra om feil og mangler via Tilbakemeldinger. Alt som krever din oppmerksomhet vil da ligge i Tilbakemeldinger modulen. Gå inn, overvåk statusen på Tilbakemeldingen, og gjør Tilbakemeldingen om til en oppgave som du delegerer til den som er ansvarlig for å ordne opp.

• Trykk på Tiltak i den horisontale menyen i en Tilbakemelding

• Trykk på + og lag en ny oppgaver som kommer i oppgavelisten til den ansvarlige