HMS Modulen
Oppdatert over en uke siden

Trykk på HMS i menyen

I den horisontale menyen øverst kan du velge mellom HMS-plan, Prosedyrer, Lover og forskrifter, Datablad, Risikovurderinger og Inspeksjoner.

Det er obligatorisk å lage en HMS-plan med mål, HMS-møter og risikoanalyser hvert år. Denne finner du under HMS Plan.

Under Prosedyrer kan du lage din egen prosedyre eller bruke våre ferdige prosedyre-maler ved å trykke på Legg til prosedyre til høyre.

Under Datablad kan du laste opp viktig dokumentasjon som eksempelvis stoffkartoteket ditt.